| Inicio | Contactar |

  Buscador
   

  Formulario de Acceso

Usuario:
Password:
   
 

  Associació de Pekin
 • Informació
 • Estatuts
 • Cartes al president
 • Història
 • Junta directiva
 • Formulari de soci
 • Convocatòria assemblea General
 • Calendari de festes
 • Acta Assemblea general
 • El nostre e:mail  associacio@gentdebarridepequin.cat
 

  Enllaços d´interès

  Col·laboradors
 

la riera


farmacia colon


Montse Cusell

 


LINK DOCUMENT

SORTIDA CULTURAL A  VALLS I POBLET

Dissabte i Diumenge, 14 i 15 de març de 2015

 

La Junta de GENT DE BARRI DE PEQUÍN es complau a convidar-vos a la sortida cultural de 2 dies a Valls i Poblet, que farem els propers 14 i 15 de març. L’ordre del dia serà el següent:

 

CAP DE SETMANA A L’HOTEL CLASS DE VALLS  14 i 15 de MARÇ 2015 

Soparem a l’hotel cal escollir el segon si es vol peix o carn, l’esmorzar es buffet lliure i el dinar del diumenge també ho farem a l’hotel i ens prepararan un buffet lliure especial.

 

PROGRAMA:

 

 DISSABTE MATÍ  9,30 h Visita a les Caves Freixenet, al terme de Sant Sadurní d’Anoia. Després d’un breu audiovisual sobre la historia de l’empresa, comença la visita guiada per la part antiga de la cava, construïda en 1922. Aquí, els nostres/as guies expliquen el procés d’elaboració del cava i cóm la tecnologia s’ha anat incorporant al Mètode Tradicional. A continuació, els i les visitants recorren en un petit tren les darreres ampliacions de la cava, a on conviuen tradició y tecnologia punta.
Després del recorregut ens espera la sala de degustació, a on farem un petit esmorzar, hi haurà pa amb tomàquet, formatge pur d’ovella, llonganissa de pagès, pernil ibèric i dues copes de cava, també es pot gaudir dels diferents caves de la casa (només majors de 18 anys).

La visita finalitza en la botiga “Dolores Ferrer”,a on es poden adquirir diversos articles relacionats amb el mon del cava i el vi.

 

14,00 h ARRIBADA AL RESTAURANT MASIA DEL PLA, en el terme de El Pla de Santa Maria a on farem un dinar calçotada, botifarra negre, llonganissa de Valls i carn de xai de l’Alt Camp, amb guarnició de carxofa a la brasa, patata al caliu i fesols, crema catalana, aigua i vi de la casa, cava brut nature i cafès. 

 

DISSABTE TARDA  17,00 h Després farem una visita al cor de la ciutat de Valls. Descobrireu el patrimoni històric i monumental de la ciutat de Valls a través d’un petit recorregut pel seu centre històric. Podreu conèixer el nucli original de la ciutat a partir del qual l’antiga vila s’anirà expandint en decurs del temps. Visitarem la capella del Roser, la Casa de la Vila i l’església de Sant Joan.

 

DIUMENGE MATÍ: Visita guiada al Monestir de Poblet. «Situada a Catalunya, aquesta abadia cistercenca, una de les més grans i més completes del món, envolta la seva església, construïda al segle XII. Unida a una residència reial fortificada, guardiana del panteó dels reis de Catalunya i Aragó, impressiona per la seva majestuosa severitat.»

 

La sortida de Calella serà a les 7:30 hores en punt i com altres anys, es faran parades a plaça del Bunyol, al Parkinsol i a la plaça dels Tarongers.

 

PREU PER PERSONA:        145,00 €, per als socis-col·laboradors

150,00 €, per als no-socis.

 

A liquidar en el moment d’inscripció al viatge.    (Suplement de 20€ per habitació individual)

 

Les places són limitades, la venda de tikets en el local social a càrrec d’en Quimet. El tiket porta el núm. de seient de l’autocar.

Data màxima per apuntar-te, el  divendres dia 20 de febrer del 2015. Les anul·lacions, per no perdre els diners lliurats cal buscar un substitut, ja que han estat compromeses com per exemple hotel, autocar, restaurant, etc.NO ESPEREU A L’ÚLTIM MOMENT, si us plau.

 

Telèfons de contacte: Miquel 616 026 344 – Piqueras 644 477 926



Copyright © 2008     gentdebarridepequin